top of page

Slutte's "Golden Nuggets"

A BELGIAN CIDER WITH BODY

etiquette.PNG

Een legende uit Washington State (die de helft van alle appels in de Verenigde Staten produceert) vertelt dat cowgirls vroeger met paarden moesten galopperen onder appelbomen, om de rijpe appels op de grond te doen vallen (in plaats van ladders te beklimmen om ze één voor één te plukken) en aldus om te toveren in “goudklompjes”… een veel snellere en goedkopere methode!


In werkelijkheid, bewonderden de cowboys met open mond de cowgirls die door elkaar geschud werden door hun hevigste paarden… die sluwe cowboys !!!

Tot op de dag van vandaag zijn cowgirls nog steeds winnende partij, want cowboys raken nog altijd in de ban van deze onweerstaanbare verleidsters…

"Golden Nuggets" : een hulde aan "Germaine Slutte", geschilderd als een Cowgirl, om door appelboomgaarden te galopperen!

GN.PNG
Logo officiel.png

De 2022 Women's International Trophy bekroont Golden Nuggets met GOUD, A Belgian Cider With Body !

Op 12 en 13 juni evalueerde de jury, die volledig bestond uit vrouwen experts op het gebied van proeven, een totaal van 950 monsters uit 29 landen.

De proeverij vond plaats in Mainz, hoofdstad van de deelstaat Rijnland-Palts in Duitsland en lid van het "Great Wine Capitals Global Network".

Deze wedstrijd staat open voor alle producenten wereldwijd.

Onze Golden Nuggets cider, met een score van 93%, is de ENIGE cider die een GOUDEN medaille wint in deze internationale wedstrijd, dus BRAVO Belgische appels!

100% natuurlijk product, zonder toegevoegde water noch suiker, gemaakt met appelen van de Limburgse Voerstreek (60% Jonagold, 30% Boskoop en 10% Elstar).

bottom of page